Praca 2017-10-02T15:27:32+00:00

Aktualne oferty pracy

Prosimy o aplikowanie na adres: rekrutacja@hotellamberton.pl

Kierownik Recepcji Hotelowej

Opis stanowiska

  • Kierowanie pracą zespołu pracowników recepcji.
  • Ustalanie grafików pracy podległych recepcjonistów.
  • Bieżąca współpraca z innymi działami.
  • Dbałość o utrzymanie hotelowych standardów i procedur w obszarze recepcji.

Wymagania:

  • Dobra znajomość języka angielskiego.
  • Znajomość drugiego języka obcego będzie dodatkowym atutem.
  • Praktyka w pracy na kierowniczym stanowisku w recepcji hotelowej.
  • Praktyka pracy w dowolnym programie recepcyjnym.
  • Chęć do pracy, pogodne usposobienie, miła aparycja i dobra prezencja.
  • Umiejętność i praktyka pracy w zespole.
  • Odpowiedzialność i dojrzałość.

Oferujemy:

  • Zatrudnienie w stabilnej, nieustannie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę z atrakcyjnym
  • wynagrodzeniem.
  • Pracę w środowisku biznesowym z najbardziej rozpoznawalnymi markami w kraju.
  • Lunche pracownicze oraz liczne szkolenia.
  • Wszystkie niezbędne do pracy narzędzia.
RECEPCJONISTA

Opis stanowiska

  • Kompleksowa obsługa recepcyjna gości i klientów hotelu.
  • Bieżąca współpraca z innymi działami.
  • Okresowa obsługa rezerwacji indywidualnych.
  • Praca według hotelowych standardów i procedur.

Wymagania:

  • Dobra znajomość języka angielskiego.
  • Znajomość drugiego języka obcego będzie dodatkowym atutem.
  • Praktyka w pracy recepcjonisty w minimum 3* hotelu.
  • Praktyka pracy w dowolnym programie recepcyjnym.
  • Chęć do pracy, pogodne usposobienie, miła aparycja i dobra prezencja.
  • Umiejętność i praktyka pracy w zespole.
KELNER
Opis stanowiska/wymagania:
  • Obsługa gości hotelowej restauracji oraz hotelowego klubu.
  • Doświadczenie w obsłudze gościa jako kelner/kelnerka.
  • Mile widziane doświadczenie w pracy, jako barman.
  • Komunikowanie się w języku angielskim.
  • Dyspozycyjność i gotowość do podjęcia pracy od zaraz.
  • Wysoka kultura osobista i schludność.
  • Aktualna książeczka sanepidu.
KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ
 

Wymagania

  1. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w gastronomii
  2. Mile widziane doświadczenie w pracy w hotelu
  3. Wysoka kultura osobista
  4. Pracowitość i rzetelność
  5. Zmysł smaku i estetyki kulinarnej
  6. Aktualna książeczka sanepidu

Pracownik Operacyjny

Miejsce pracy: Ołtarzew ul. Poznańska 492
Region: mazowieckie

Opis stanowiska:

  • Dbanie o sprawne funkcjonowanie hotelu od strony technicznej
  • Wykonywanie drobnych prac remontowych z zakresu malowania , drobne naprawy hydrauliczne , naprawy uszkodzonych mebli , czy wymiany żarówek
  • Ustawianie stołów i krzeseł w salach
  • Bieżąca współpraca z innymi działami.
  • Praca według hotelowych standardów i procedur.

Wymagania:

  • Elastyczność w działaniu ze względu na szeroki zakres obowiązków , a także wiedzę techniczną związaną z funkcjonowaniem poszczególnych instalacji
  • Chęć do pracy, pogodne usposobienie, miła aparycja i dobra prezencja.
  • Sumienność i obowiązkowość

Oferujemy:

  • Zatrudnienie w stabilnej, nieustannie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę z atrakcyjnym wynagrodzeniem.
  • Pracę w środowisku biznesowym z najbardziej rozpoznawalnymi markami w kraju.
  • Lunche pracownicze oraz liczne szkolenia.
  • Wszystkie niezbędne do pracy narzędzia.