Od początku istnienia hotelu na zlecenie naszych Gości zajmujemy się organizacją konferencji oraz szkoleń. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie.
Targi, Giełdy, Wystawy

Strefa B2B

Ponad tysiąc metrów kwadratowych powierzchni wielofunkcyjnej to niewiele i dużo zarazem. Rok rocznie we wnętrzach hotelu Lamberton odbywa się kilka imprez targowych:

  • stoiska, wystawcy
  • prezentacje, seminaria, spotkania
  • wymiana wiedzy i doświadczeń
  • rozmowy handlowe i kontraktowanie
Dla organizatorów

Lokalizacja

Organizatorzy to zarówno importerzy, jak ogólnopolskie firmy handlu hurtowego, wydawnictwa czy stowarzyszenia producentów. Układ sal, kameralność ale i przestrzeń i nasze doświadczenie w przygotowaniu i obsłudze tego typu imprez sprawiają, że nasi klienci wracają do nas co roku z kolejnymi imprezami targowo-giełdowymi oraz przybywa nowych klientów.

  • Łatwy i wygodny dojazd praktycznie z całej Polski, dzięki położeniu na przedmieściach Warszawy, przy autostradzie A2 i południowej obwodnicy autostradowej S2.
  • Uniwersalne wnętrza sal i powierzchni wielofunkcyjnych, umożliwiających różnorodne wykorzystanie – zależnie od potrzeb kontrahenta i scenariusza planowanej imprezy

Sale

  • Bordowa – 320m2
  • Altana – 350m2
  • I – IV – 214m2
  • Teren zielony – 1500m2
  • Parking – 1500m2

Wyposażenie

  • Projektor
  • Ekran
  • Flipchart
  • Nagłośnienie
  • Klimatyzacja

Catering

  • Przerwa kawowa
  • Lunch
  • Kolacja
  • Koktajl
  • Fingerfood Menu

Usługi

  • Możliwość zakupu materiałów piśmienniczych
  • Możliwość wynajmu laptopa
  • Obsługa techniczna na wyłączność
  • Wynajem sceny
  • Wynajem ekranów ponadstandardowych
CHWILA RELAKSU

Przerwa Kawowa

Serwis kawowy to podstawowy i nieodłączny element każdej konferencji i każdego szkolenia. Naszym gościom zapewniamy aromatyczną kawę z ekspresu i kilka wariantów menu kawowych dopasowanych do ich potrzeb. W naszej ofercie nie brakuje również wersji przerwy fit oraz bogatej gamy wstawek, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienie. Naszym gościom oferujemy tartinki wielosmakowe, wytrawne babeczki z musami, filetowane owoce i wiele innych specjałów, które uświetnią każdą przerwę w zajęciach. Szeroki wybór aromatycznych herbat i wieloowocowych soków uzupełnia wybór każdego z wariantów.

skyler-gerald-nYgkStQeJVo-unsplash
blur-chef-cooking-2403392
NASZE SMAKI

Menu

W naszej ofercie znajdziecie Państwo szeroki wybór menu zarówno na lunche, wszelkiego rodzaju kolacje jak również warianty przygotowane specjalnie na potrzeby imprez o uroczystym lub galowym charakterze. Chlubą hotelu jest doskonałe zaplecze gastronomiczne, pozwalające serwować dania, które na długo pozostają w pamięci Gości. W ofercie menu znajdą Państwo zarówno potrawy kuchni polskiej jak i europejskiej. Nad wszystkim czuwa doświadczony Szef Kuchni oraz profesjonalny zespół kucharzy. Dania przyrządzone od podstaw w oparciu o świeże, regionalne produkty zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane oczekiwania naszych Gości. Miłym zakończeniem kulinarnej podróży będzie pyszny deser przygotowany według tradycyjnych receptur nie pomijając przy tym trendów światowego cukiernictwa. W drodze indywidualnych potrzeb ustalamy menu na życzenie – Goście są dla nas najważniejsi.

Firmy o nas

„… indywidualność podejścia do klienta, zaangażowanie całego zespołu w przygotowanie, organizację oraz obsługę naszych spotkań zasługuje na uznanie”

TIMAC AGRO

„… profesjonalne i solidne przygotowanie realizowanych dotychczas szkoleń. Warunki hotelowe, jedzenie, a także obsługa w pełni spełniają nasze oczekiwania.”

SCHNEIDER ELECTRIC

„… Hotel Lamberton…. Miejsce przyjazne klientom, oferujące smaczną kuchnię, zakwaterowanie o wysokim standardzie i doskonałą obsługę”

PIGR

„… indywidualność podejścia do klienta, zaangażowanie całego zespołu w przygotowanie, organizację oraz obsługę naszych spotkań zasługuje na uznanie”

TIMAC AGRO