Trendy ślubne, podobnie jak te dotyczące organizacji innego rodzaju wydarzeń, nieustannie się zmieniają. Coraz częściej, szczególnie w czasie pandemii, otrzymujemy zapytania o organizację obiadu ślubnego zamiast wesela. Ich udział nie jest oczywiście tak duży, jak w przypadku tradycyjnych wesel, ale widzimy wyraźny wzrost zainteresowania taką formą celebracji tego szczególnego dnia – mówi Agnieszka Drapała, Kierownik Działu Sprzedaży i Marketingu w Hotelu Lamberton.
Dlatego nowa oferta, skierowana do przyszłych Nowożeńców, zbudowana jest w oparciu o sugestie płynące od Państwa. Postaraliśmy się, aby oferta była kompleksowa, a jednocześnie z możliwością dokładnej personalizacji – dodaje Drapała.
Profesjonalny zespół Hotelu Lamberton pomoże Państwu znaleźć odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania, dot. tego rodzaju wydarzenia oraz pomoże w jego całościowej organizacji.
Do dyspozycji oddajemy:
- przepiękny ogród wraz z możliwością organizacji ślubu i sesji zdjęciowej w plenerze
- całoroczną przeszkloną Altanę z kominkiem w stylu skandynawskim
- przestronne sale z klimatyzacją
- parking na ponad 200 miejsc
Zapewniamy:
- wyśmienite menu
- kieliszek wina musującego na powitanie gości
- powitanie Młodej Pary chlebem i solą
- kelnera dedykowanego do stołu Państwa Młodych
- kameralną i niepowtarzalną atmosferę
- profesjonalną i doświadczoną obsługę
Możliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji:
- tort
- stacja grillowa
- animacje dla dzieci
- dekoracja sali zgodnie z życzeniem Pary Młodej
- fotograf
- foto-budka lub foto-bus
Cena już od 170 zł za osobę.
Oferta obowiązuje do 6 h.