Trendy ślubne, podobnie jak te dotyczące organizacji innego rodzaju wydarzeń, nieustannie się zmieniają. Coraz częściej, szczególnie w czasie pandemii, otrzymujemy zapytania o organizację obiadu ślubnego zamiast wesela. Ich udział nie jest oczywiście tak duży, jak w przypadku tradycyjnych wesel, ale widzimy wyraźny wzrost zainteresowania taką formą celebracji tego szczególnego dnia – mówi Agnieszka Drapała, Kierownik Działu Sprzedaży i Marketingu w Hotelu Lamberton. 

Dlatego nowa oferta, skierowana do przyszłych Nowożeńców, zbudowana jest w oparciu o sugestie płynące od Państwa. Postaraliśmy się, aby oferta była kompleksowa, a jednocześnie z możliwością dokładnej personalizacji – dodaje Drapała. 

Profesjonalny zespół Hotelu Lamberton pomoże Państwu znaleźć odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania, dot. tego rodzaju wydarzenia oraz pomoże w jego całościowej organizacji.

Do dyspozycji oddajemy:

  • przepiękny ogród wraz  z możliwością organizacji ślubu i sesji zdjęciowej w plenerze
  • całoroczną przeszkloną Altanę z kominkiem w stylu skandynawskim
  • przestronne sale z klimatyzacją
  • parking na ponad 200 miejsc

Zapewniamy:

  • wyśmienite menu
  • kieliszek wina musującego na powitanie gości
  • powitanie Młodej Pary chlebem i solą
  • kelnera dedykowanego do stołu Państwa Młodych
  • kameralną i niepowtarzalną atmosferę
  • profesjonalną i doświadczoną obsługę

Możliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji:

  • tort
  • stacja grillowa
  • animacje dla dzieci
  • dekoracja sali zgodnie z życzeniem Pary Młodej
  • fotograf
  • foto-budka lub foto-bus

Cena już od 170 zł za osobę.

Oferta obowiązuje do 6 h.

Więcej informacji:

a.drapala@hotellamberton.pl 

(+48) 604 132 672

(+48) 22 731 60 93

imprezy@hotellamberton.pl

(+48) 608 684 835

(+48) 22 731 62 98

Recommended Posts