Konferencje hybrydowe w naszym obiekcie są ściśle spersonalizowane. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu i przedstawienia swojego zapotrzebowania, a my zajmiemy się resztą.
Konferencje hybrydowe

Nowy wymiar wydarzeń

Czy w obecnych czasach można przeprowadzić konferencję, kongres czy spotkanie, w których w bezpieczny sposób będzie mogła uczestniczyć duża grupa ludzi? Otóż tak, odpowiedzią na takie potrzeby są konferencje hybrydowe, łączące świat offline ze światem online. W dużym skrócie polega to na tym, że obraz i dźwięk z sali transmitowane są na wybraną platformę video. Dzięki temu, bez względu na sytuację epidemiologiczną organizacja tego typu wydarzeń jest możliwa i bezpieczna a liczba uczestników nieograniczona.
NASZE SALE

Nasze możliwości

W Hotelu Lamberton dysponujemy jedenastoma salami konferencyjnymi, które dzięki opcji łączenia, tworzą całe spektrum możliwości organizacji różnego rodzaju spotkań. Konferencje hybrydowe w naszym obiekcie są ściśle spersonalizowane. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu i przedstawienia swojego zapotrzebowania, a my zajmiemy się resztą.

Sale

Co możemy zapewnić?

Catering

Potrzebujesz więcej?

Dodatkowy sprzęt, usługi lub specjalne wymagania żywieniowe? Zadzwoń, znajdziemy rozwiązanie: 604 132 672
CHWILA RELAKSU

Przerwa Kawowa

Serwis kawowy to podstawowy i nieodłączny element każdej konferencji i każdego szkolenia. Naszym gościom zapewniamy aromatyczną kawę z ekspresu i kilka wariantów menu kawowych dopasowanych do ich potrzeb. W naszej ofercie nie brakuje również wersji przerwy fit oraz bogatej gamy wstawek, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienie. Naszym gościom oferujemy tartinki wielosmakowe, wytrawne babeczki z musami, filetowane owoce i wiele innych specjałów, które uświetnią każdą przerwę w zajęciach. Szeroki wybór aromatycznych herbat i wieloowocowych soków uzupełnia wybór każdego z wariantów.
skyler-gerald-nYgkStQeJVo-unsplash
blur-chef-cooking-2403392
NASZE SMAKI

Menu

W naszej ofercie znajdziecie Państwo szeroki wybór menu zarówno na lunche, wszelkiego rodzaju kolacje jak również warianty przygotowane specjalnie na potrzeby imprez o uroczystym lub galowym charakterze. Chlubą hotelu jest doskonałe zaplecze gastronomiczne, pozwalające serwować dania, które na długo pozostają w pamięci Gości. W ofercie menu znajdą Państwo zarówno potrawy kuchni polskiej jak i europejskiej. Nad wszystkim czuwa doświadczony Szef Kuchni oraz profesjonalny zespół kucharzy. Dania przyrządzone od podstaw w oparciu o świeże, regionalne produkty zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane oczekiwania naszych Gości. Miłym zakończeniem kulinarnej podróży będzie pyszny deser przygotowany według tradycyjnych receptur nie pomijając przy tym trendów światowego cukiernictwa. W drodze indywidualnych potrzeb ustalamy menu na życzenie – Goście są dla nas najważniejsi.

Firmy o nas

„… indywidualność podejścia do klienta, zaangażowanie całego zespołu w przygotowanie, organizację oraz obsługę naszych spotkań zasługuje na uznanie”
TIMAC AGRO
„… profesjonalne i solidne przygotowanie realizowanych dotychczas szkoleń. Warunki hotelowe, jedzenie, a także obsługa w pełni spełniają nasze oczekiwania.”
SCHNEIDER ELECTRIC
„… Hotel Lamberton…. Miejsce przyjazne klientom, oferujące smaczną kuchnię, zakwaterowanie o wysokim standardzie i doskonałą obsługę”
PIGR
„… indywidualność podejścia do klienta, zaangażowanie całego zespołu w przygotowanie, organizację oraz obsługę naszych spotkań zasługuje na uznanie”
TIMAC AGRO