Praca 2018-07-13T20:56:52+00:00

Aktualne oferty pracy

Prosimy o aplikowanie na adres: rekrutacja@hotellamberton.pl

Inspektor Służby Pięter

Hotel Lamberton*** został wybudowany w 2010 roku przez małżeństwo pasjonatów biznesu, dla których nieustanne dążenie do poprawy jakości oraz rozwój są mottem życiowym. Z ich pasji i zaangażowania powstał obiekt hotelowy o biznesowym profilu, który łączy w sobie nowoczesny wystrój, wyśmienitą i unikalną kuchnię oraz niepowtarzalny klimat, sprzyjający zarówno organizacji spotkań branżowych, jak też wesel i przyjęć okolicznościowych.

Dzięki inicjatywie i ogromnemu zaangażowaniu właścicieli, załoga Hotelu nieustannie rozwija się i poszukuje udoskonaleń swojej pracy dla gości, zaś sam obiekt jest sukcesywnie rozbudowywany i unowocześniany. W związku z tak dynamicznym rozwojem, poszukujemy obecnie pracownika na stanowisko Inspektora Służby Pięter.

Miejsce pracy: Ołtarzew ul. Poznańska 492
Region: mazowieckie

Opis stanowiska:

  • Organizowanie ,koordynowanie i kontrola pracy w dziale służby pięter
  • Odpowiedzialność za utrzymanie oraz nadzór nad czystością pokoi , biur oraz magazynów
  • Współpraca z firmami zewnętrznymi m.in. pralnia ,dostawcy chemii ,art. biurowych
  • Bieżąca inwentaryzacja stanów magazynowych m.in. pościeli , elementów wyposażenia pokoi , kosmetyków pokojowych
  • Zgłaszanie wszelkich usterek technicznych występujących w hotelu do działu technicznego oraz monitorowanie ich stanu do momentu zamknięcia zgłoszenia
  • Współpraca z recepcją w zakresie wykorzystania pokoi
  • Czynna współpraca ze wszystkimi działami operacyjnymi

Wymagania:

  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Doświadczenie na stanowisku houskeeping manager/supervisor min. 1 rok
  • Doskonała organizacja pracy
  • Odporność na stres i umiejętność działania pod presją czasu
  • Dbałość o szczegóły , dokładność ,precyzja ,zmysł estetyczny

Oferujemy:

  • Zatrudnienie w stabilnej, nieustannie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę z atrakcyjnym wynagrodzeniem.
  • Pracę w środowisku biznesowym z najbardziej rozpoznawalnymi markami w kraju.
  • Lunche pracownicze oraz liczne szkolenia.Wszystkie niezbędne do pracy narzędzia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej poniższą klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.)”.

Recepcjonista

Hotel Lamberton*** został wybudowany w 2010 roku przez małżeństwo pasjonatów biznesu, dla których nieustanne dążenie do poprawy jakości oraz rozwój są mottem życiowym. Z ich pasji i zaangażowania powstał obiekt hotelowy o biznesowym profilu, który łączy w sobie nowoczesny wystrój, wyśmienitą i unikalną kuchnię oraz niepowtarzalny klimat, sprzyjający zarówno organizacji spotkań branżowych, jak też wesel i przyjęć okolicznościowych.

Dzięki inicjatywie i ogromnemu zaangażowaniu właścicieli, załoga Hotelu nieustannie rozwija się i poszukuje udoskonaleń swojej pracy dla gości, zaś sam obiekt jest sukcesywnie rozbudowywany i unowocześniany.

W związku z tak dynamicznym rozwojem, poszukujemy obecnie pracownika hotelowej recepcji.

Miejsce pracy: Hotel Lamberton ul.Poznańska 492 ,Ołtarzew , bardzo dobra lokalizacja przy autostradzie A2 i południowej obwodnicy S2 .Autobus z Warszawy linia nr. 713 Odległość 6 km od Warszawy
Region: mazowieckie

Opis stanowiska:

  • Kompleksowa obsługa recepcyjna gości i klientów hotelu.
  • Bieżąca współpraca z innymi działami.
  • Okresowa obsługa rezerwacji indywidualnych.
  • Praca według hotelowych standardów i procedur.

Wymagania:

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
  • Chęć do pracy, pogodne usposobienie, miła aparycja i dobra prezencja.
  • Mile widziane doświadczenie na stanowisku recepcjonisty w hotelu.

Oferujemy:

  • Zatrudnienie w stabilnej, nieustannie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę z atrakcyjnym
    wynagrodzeniem.
  • Pracę w środowisku biznesowym z najbardziej rozpoznawalnymi markami w kraju.
  • Lunche pracownicze oraz liczne szkolenia.
  • Wszystkie niezbędne do pracy narzędzia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji z dołączoną klauzulą:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji
procesów rekrutacyjnych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922).

Kierownik zmiany w Dziale Gastronomii

Hotel Lamberton*** został wybudowany w 2010 roku przez małżeństwo pasjonatów biznesu, dla których nieustanne dążenie do poprawy jakości oraz rozwój są mottem życiowym. Z ich pasji i zaangażowania powstał obiekt hotelowy o biznesowym profilu, który łączy w sobie nowoczesny wystrój, wyśmienitą i unikalną kuchnię oraz niepowtarzalny klimat, sprzyjający zarówno organizacji spotkań branżowych, jak też wesel i przyjęć okolicznościowych.

Miejsce pracy:

  • Ołtarzew, ul.Poznańska 492
  • bardzo dobra lokalizacja przy autostradzie A2 i południowej obwodnicy S2.
  • Autobus z Warszawy linia nr. 713
  • Odległość 6 km od Warszawy

Opis stanowiska:
W związku z dynamicznym rozwojem oraz rosnącą liczbą klientów, poszukujemy obecnie kierownika zmiany w dziale gastronomii , który zasili nasz zespół.

Zadania:

  • zarządzanie zmiana i podległym personelem
  • obsługa gości restauracji a ‘la carte , konferencji , bankietów
  • dbanie o wysoka jakość świadczonych usług

Wymagania:

  • miła aparycja i wysoka kultura osobista
  • znajomość standardów obsługi gości
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • umiejętność pracy w zespole
  • łatwość nawiązywania kontaktów, komunikatywność i pozytywne nastawienie i poczucie humoru
  • dobra znajomość języka angielskiego, znajomość innych języków obcych mile widziana
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym w godzinach nocnych
  • wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • chęć zdobywania nowej wiedzy
  • wysoka kultura osobista.

Oferujemy:

  • pracę w rzetelnej i prężnie rozwijającej się firmie
  • atrakcyjne zarobki
  • możliwość rozwoju oraz zdobywania nowych umiejętności i doświadczenia
  • posiłki pracownicze

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej poniższą klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.)”.

Kelner Hotelowy

Opis stanowiska:
W związku z dynamicznym rozwojem oraz rosnącą liczbą klientów, poszukujemy obecnie kelnera do restauracji hotelowej, który zasili nasz zespół.
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za zapewnienie obsługi gości hotelowych na najwyższym poziomie. Głównym zadaniem będzie: witanie Gości oraz uprzejme zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej hotelu, pomoc w przyjmowaniu rezerwacji w punkcie gastronomicznym, pomoc Gościom w wyborze stolika a następnie przy zamówieniu dań i napojów, budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi, ścisła komunikacja oraz współpraca z kuchnią hotelową i punktami gastronomicznymi hotelu, dbałość o wizerunek restauracji oraz baru. Jeśli chciałbyś dołączyć do zgranego i zmotywowanego zespołu pracowników Działu Gastronomii, dla których udział w stałym podnoszeniu satysfakcji i zadowolenia Gości z pobytu w naszym hotelu ma znaczenie, to znaczy że ta praca jest dla Ciebie.

Wymagania:

  • miła aparycja i wysoka kultura osobista
  • umiejętność pracy w zespole
  • łatwość nawiązywania kontaktów, komunikatywność i pozytywne nastawienie i poczucie humoru
  • dobra znajomość języka angielskiego, znajomość innych języków obcych mile widziana
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym w godzinach nocnych
  • wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • chęć zdobywania nowej wiedzy
  • wysoka kultura osobista.

Oferujemy:

  • Pracę w rzetelnej i prężnie rozwijającej się firmie.
  • Atrakcyjne zarobki.
  • Możliwość rozwoju oraz zdobywania nowych umiejętności i doświadczenia.
  • Pracę pod okiem doświadczonego kierownika zespołu.
  • Posiłki pracownicze.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej poniższą klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.)”.

Kucharz kuchni ciepłej / Kucharz kuchni zimnej

Hotel Lamberton*** został wybudowany w 2010 roku przez małżeństwo pasjonatów biznesu, dla których nieustanne dążenie do poprawy jakości oraz rozwój są mottem życiowym. Z ich pasji i zaangażowania powstał obiekt hotelowy o biznesowym profilu, który łączy w sobie nowoczesny wystrój, wyśmienitą i unikalną kuchnię oraz niepowtarzalny klimat, sprzyjający zarówno organizacji spotkań branżowych, jak też wesel i przyjęć okolicznościowych.

Jednym z najbardziej rozpoznawalnych znaków Hotelu Lamberton***, jest wyśmienita kuchnia, za którą odpowiada Daniel Semeniuk, człowiek o ogromnej pasji do gotowania, który wciąż poszukuje nowych wyzwań kulinarnych.

Opis stanowiska:

W związku z dynamicznym rozwojem oraz rosnącą liczbą klientów, poszukujemy obecnie kucharza kuchni ciepłej oraz kucharza kuchni zimnej , którzy zasilą nasz zespół.

Wymagania:

  • Minimum rok doświadczenia w pracy w gastronomii
  • Mile widziane doświadczenie w pracy w hotelu
  • Wysoka kultura osobista
  • Pracowitość i rzetelność
  • Zmysł smaku i estetyki kulinarnej
  • Aktualna książeczka sanepidu

Oferujemy:

  • Pracę w rzetelnej i prężnie rozwijającej się firmie.
  • Atrakcyjne zarobki.
  • Możliwość rozwoju oraz zdobywania nowych umiejętności i doświadczenia.
  • Pracę pod okiem doświadczonego szefa kuchni.
  • Posiłki pracownicze.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej poniższą klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.)”.